четвер, 1 листопада 2012 р.

16й блог пост

Вот как нынче характеризируют человека:
[10/31/2012 5:25:02 PM] посмотрел кого он фоловит в твитере - ни одного провильного фолова
[10/31/2012 5:25:05 PM] fail
[10/31/2012 5:25:59 PM |  ничего полезного в твитере не написал и ничего полезного не заретвитил
........
А как же душа человека? Его сердце? Его характер? Его благородные или неблагородные поступки?
На днях смотрела экранизацию английского романа "Холодный дом". Вот это были нравы. Парень, который просто давал ложную надежду девушке (не встречался с ней, а просто давал понять, что он к ней не безразличен) и не женился на ней, считался списанным со счетов. Он не мог уже жениться на благородной леди. Его репутация была растоптана...
А сейчас?
Захожу к одному совсем молодому парню на страницу Вконтакте и вижу множество девушек, которые своими постами на его стену и соответственно реакией на каждое его движение в этой социальной сети, выдают, что они просто теряют голову и сходят с ума по нему. Досчитала я их до 10... потом не стала.
А почему так происходит? Ответ: видимо, он им дает эту ложную надежду. Не всем, конечно. В нынешнем веке есть и девушки-акулы, которые тоже не промах.
Но есть и те, которые просто попались на его удочку.
Печально...

3 коментарі:

  1. у тебе такі пости, як отак взяти і пройти мимо: не впевнений що я коректно розумію головну думку. Ось наприклад стосовно характеристики людини по соц активності,соцактивні люди це палка у трьох кінцях, з одного боку кьово, з іншого це дзвіночок на тревогу, достатня кількість часу і мотивації підозра на те на що розгуляєтся уява, а з третього боку це взагалі може бути соц наркоманія. Але якщо повернутися до нравів, а чи дійсно ця видозміна важаєтся чимось таким що дійсно в сферичному супер глобальному смислі важаєтся маветоном, а що якщо це рудимент ? Ось наприклад сильно багато часу тому той чоловік який просто міг наздогнати жінку мав деякі переваги, і наступні покоління які це сильно видозмінювали не завжди відчували підтримку у консервативного прошарку попереднього покоління, можливо це щось на-кшталт того ? Ну звісно не в фанатичній крайнощі. Можливо ту надію яку люди знаходять для себе в легенькій іскорці і не є тією іскоркою, або ще гірше просто спекулюють тим чого і взагалі немає, або просто звикли просто робити спроби грати в лотерею? Я не намагаюся сильно відстоювати гендерну позицію, хоча так і може здатися, переважно із за того що гендерна не суб'єктивність однозначно має місце бути, я просто отак от опонуючи сам в пошуках де тут те що є не леше тим що хочется собі самому придумувати, по причині пошуку балансу зони комфортності власної свідомості.

    ВідповістиВидалити
  2. Основна думка була наступна:
    1. Активність в соц. мережах ніколи не покаже істинний характер людини, разом з тим дещо таки можна побачити.
    2. Не можна легко грати почуттями іншого - актуально і для дівчат, і для хлопців.

    ВідповістиВидалити
  3. перечитав свій комент з посмішкою, понакручував що не розбереш. цікавий настрій іноді у самого себе помічаю ))

    ВідповістиВидалити