середу, 30 квітня 2014 р.

сепаратисти

чи всі вони росіяни? найманці? зеки?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Згадую, як рік назад, на травневі свята (та й на всі інші свята після травневих, коли стає тепло) неможлмво вийти на Дніпро. Причина дуже проста - туди зходиться бидло, яке не може говорити інакше, як матом, п"є, безчинствує, залишає купу сміття і їде додому. Часто це бидло приходить разом зі своїми дітьми - маленькими людьми, світогляд яких спотворюється вже з самого дитинства.
Пам"ятаю, яке відчуття опановує, коли заходиш в громадський транспорт вранці після Нового Року - перегар, люди-нелюди на сидіннях. Огида та біль - біль за український народ, що перетворюється на такий непотріб.
То звідки беруться тітушки, зелені чоловічки? Звідки всі ті мерзотні корупціонери, що сиділи по ВСІМ кабінетам до нещодавна, а тепер раптом перетворилися на патріотів?
Вони також українці..... Не росіяни, не американці, не марсіяни...
---------------------------------------------------------------------------------------------
Підходить до мого батька нещодавно один з таких представників бидла, що описані вище, та говорить татові: "Ти ж росіянин. То що ми будемо тепер робити?"
Говорить татові - який повністю підтримує Україну, який рвався на Майдан, який хоч взавтра готовий захищати Україну. Говорить батькові дітей, дідусь яких сидів багато років у в"язниці, як політв"язень за те, що не побоявся відстоювати незалежність України в страшні радянські часи....
То що - це українець? Це бидло - це така своєрідна нація - яка не має ні єдиної мови, ні землі, ні кольору шкіри - тому що вони є кругом.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Стільки років винущували інтелегенцію. То маємо, що маємо. 

Немає коментарів:

Дописати коментар