середу, 5 вересня 2012 р.

Другий блог пост

Не спиться...
Питання, що задаю собі, та відповідь на нього - от який формат і буде моїх постів.
Отож, питання наступне - чому люди проводять час з друзями (замість того, наприклад, щоб вести якийсь блог чи читати новини, твіти та пости на стіну).
Думаю, що як казав Задорнов, життя людини здебільшого поділяється на 2 етапи:
до одруження і після; до початку кар"єри і після; до переїзду закордон і після, ... - в залежності від того, яка сама визначна подія сталася в їхньому житті, і що саме з усіх подій - є найбільш значущою саме для них.
Так от перша категорії людей, до яких здебільшого відносяться усі молоді дівчата, проводять час з друзями саме для того, щоб нарешті визначитися з ким же вони будуть проводити свою другу половину життя. Тому усі "тусовки" мають на меті тільки одне - зробити це якнайшвидше та якнайвдаліше. Коли ж цей доленосний крок зроблено, тоді й пари, що визначилися, й ті, які пішли далі і створили сім"ю проводять час з друзями задля іншої мети - а саме ... увага ... "just for fun" :) (для тих, хто не знає англійської, в дужках, це ви марно,  щоб веселитися). Тобто з одного боку, здається, що саме при зміні свого статусу людина починає спілкуватися з друзями задля "справжньої" мети. Але з іншого, парадокс - статистика говорить, якщо пари у шлюбі - справді щасливі, то час, що вони проводять з друзями - дуже скорочується, чи майже зникає.
... так - те "замість", яке було зазначено після питання спочатку - насправді ніяке не "замість" - а "також".


Немає коментарів:

Дописати коментар